НОВИНА 18 ГРУДНЯ 2012

Відгук Костянтина Добровольського про рюкзак Daypack 25

Вибираєте рюкзак? Не знаєте, на чому зупинитися? Можливо, відгук Костянтина Добровольського з Одеси про рюкзак Red Point Daypack 25 буде Вам корисний і полегшить Ваш вибір. Ну а на нашій КАРТІ з'явилася ще одна відмітка;) – місце, де побували наші користувачі зі спорядженням Red Point.

Відгук про рюкзак Ред Поінт Daypack 25

З дозволу автора, Костянтина Добровольського, ми ділимося його думкою з Вами (відгук подається в авторській редакції):

"Попередній рюкзак служив довго – близько 7 років і я ним задоволений. Ще в ті часи, коли з туризмом я не був знайомий. Але настав час його замінити. І для мене стало метою знайти якісний, доступний рюкзак, який можна буде використовувати як для міста, так і для марафонів – наприклад, рогейн "Морозний опівдні 2012". Враховуючи власний досвід та можливості вибір припав на рюкзак Red Point Daypack 25..

Місце тестування: Кінбурнська коса.

Рюкзак Ред Поінт Daypack 25 Відгуки користувачів

У рюкзаку є 3 відсіки на всі випадки життя:

• маленький – для різної дрібниці (ключі, гроші, флешка);
• основний обсяг рюкзака, з внутрішнім відділом для папок або якихось ще плоских речей;
• невелика зовнішня кишеня, для швидкого доступу до необхідних речей.

Порадувала наявність кишень на поясному ремені і сітчастих збоку – зручно і ефективно на всі випадки життя. На зовнішній кишені є гумки для каски і не тільки. Що важливо, є наявність нижнього входу, кріплення для льодорубу та наявність гідратора.

 Відгуки користувачів про рюкзак редпоінт Daypack 25

Спинка рюкзака з каркасом дуже зручна та приємна для носіння і бігу. Також зазначу, що фурнітура марки YKK надійна і не раз була схильна до раптових ривків – та завжди залишалася цілою. А ще рюкзак важить менше середнього – приблизно 900 р.

Як міський рюкзак – він відрізнявся гарним яскравим дизайном, зручністю у використанні, достатнім обсягом і невеликим габаритом. Хороша надійна тканина кордура, якість змійок YKK і їх здатність не заклинювати – жодного разу не підвели ще. Експлуатацією рюкзака в міських умовах дуже задоволений. Недолік – намок під сильною зливою, хоча багато які з відомих рюкзаків промокають:).

Вирішив перевірити його в більш суворих умовах на рогейні МП 2012. Вирішили бігти без ночівлі. Тому рюкзак був наповнений лише теплими речами, їжею і дрібничками (батарейки, ліхтар, сірники тощо). В результаті вага наповненого рюкзака не перевищувала 5 кг. Після доби бігу по піску та дорогами — через очерет, ліс, зарості та й просто під час жорсткої експлуатації рюкзак був у відмінному стані. Пісок в змійки не забився, від чого змійки працювали як нові. Жоден шов не розійшовся і не розклеївся. Порізів і дірок на кордурі помічено не було. За час бігу отримав задоволення від користування та загальної надійності рюкзака.

Як підсумок, рюкзак Red Point Daypack 25 – відмінний міський та спортивний рюкзак, що не поступається аналогам за якістю і надійністю. Загалом рюкзаком дуже задоволений. З недоліків: у базовій комплектації немає накидки для дощу. Маленька кишеня зверху, та що для дрібниць,іноді опинялася зверху всіх речей і з ним доводилося гратися, щоб розташувати його паралельно спинки. І навпаки, якщо потрібно було дістати дещо з внутрішнього відділу основного обсягу, то необхідно було притримувати кишеню, щоб не створював незручностей. Пропозиції та побажання до виробника: збільшити довжину бічних стяжок –  для можливості кріплення каремат. Відповідно, щоб в наявності вже була накидка для рюкзака. Напевно, ще додав би можливість вибору кольору: жовтого, червоного чи ще якогось. Якщо їздити на велосипеді, то хотілося б щоб були світловідбиваючі елементи на самому рюкзаку, крім всього іншого. Це було б приємним бонусом."

Огляд рюкзака redpoint daypack

Від імені всієї команди Red Point ми дякуємо Костянтину і обіцяємо проаналізувати всі його зауваження, використовуючи їх при розробці наступних партій спорядження!

Також ми запрошуємо всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, поділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями – щоб зробити спорядження Red Point ще краще! Ми будемо вдячні за ваші відгуки та коментарі, а всі активні користувачі отримають приємні сюрпризи від Red Point.

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити