НОВИНА 15 ЛИСТОПАДА 2020

Стильний універсал: рюкзак Red Point Quint 35

У пошуках ідеального рюкзака для активного способу життя та походів зверніть увагу на Red Point Quint 35. Саме з ним мандрівник Василь Седойкин пройшов Карпати, а потім поділився своїм відгуком з Red Point: «Рюкзак Quint 35 призначений в основному для пішого та гірського туризму, сноуборду та екстремальних умов. Це ідеальний варіант для дводенного походу, а також для людей, які ведуть активний спосіб життя».

Перше, що привертає увагу, — приємні кольори. Red Point Quint 35 вирізняється стриманою колірною гамою з поєднанням сірого, чорного та червоного. Внутрішній об’єм — 35 літрів, рюкзак розділено на два відділення із фронтальним входом у нижній частині. Беріть із собою все необхідне — місця вистачить, а нести буде все одно легко, адже в рюкзака є зручний знімний пояс, лямки регулюються під ваш зріст, а на спині розташовано сітчасті блоки для вентиляції — і попри погоду, спина залишатиметься сухою. 

Ніхто не знає достеменно, як саме пройде мандрівка. Навіть якщо вона раптом виявиться надто екстремальною, рюкзак витримає. Він виготовлений переважно з матеріалу POLYESTER 600D BIG DIAMOND R/S, кишені та відділення закриваються за допомогою фурнітури Duraflex, YKK. Нічого не порветься, не випаде та не розтягнеться. Надійність — друге ім’я цього рюкзака!

Red Point Quint 35 продумано для комфортного туризму, тому модель має безліч кріплень. Ось як про це розповідає Василь: «Дизайн рюкзака передбачає розділене основне відділення, з кріпленням для питної системи, а також приховану фронтальну кишеню для документів і дрібниць. Із зовнішнього боку рюкзака є різні універсальні кріплення, що дають можливість надійно зафіксувати спорядження: льодоруби, трекінгові палиці, шолом та інше. Крім того, передбачено глибокі бічні кишені із сітки. У нижній частині розміщено дощовик». 

Основна ідея Quint — максимальний спектр використання. У вас попереду перельоти, переїзди, кілометри пішки вгору та вниз, спека, дощ та сніг — і безліч нових емоцій! Тож обирайте універсальний рюкзак і будьте спокійні за цю частину підготовки. 

Ми вдячні Василеві за огляд та бажаємо йому нових подорожей зі зручним спорядженням!

 

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити