НОВИНА 14 ЖОВТНЯ 2014

Місяць у Сванетії. Тест рюкзака Red Point Speed Line 50

Зовсім недавно з мандрівки по Сванетії повернувся Влад Чумаченко, відгуком якого ми і хочемо з Вами сьогодні поділитися. Що особливо є цінним для нас, так це думка Влада про результати місячного випробовування одного з наших рюкзаків найпершої колекції. Читайте відгук Влада, і звичайно ж діліться своїми враженнями;)

Відгук Влада Чумаченко та огляд рюкзака Red Point Speed ​​Line 50

"Кількість різних рюкзаків у мене може конкурувати з колекціями брендових сумок у деяких модниць. І все одно око чіпляється за новинки. Хочеться спробувати нові моделі та нових виробників. Команда Red Point надала задля тесту в Сванетію свою модель штурмового рюкзака Speed Line 50. Так що у мене був місяць для того, щоб поганяти його наповну. І забігаючи наперед, скажу, що за місяць ми чудово звикли один до одного, і розлучались не без легкої журби. Обжив я рюкзак як свій, тому якщо після тестів хтось знайде в кутку кишені цукерку або розсипану магнезію, СОРРІ :)

 Рюкзак Ред Поінт Speedline 50 протестував в Сванетії Влад Чумаченко

Не буду довго топтатися на технічних характеристиках рюкзака, вони відмінно представлені на сайті виробника. Найважливіше, з моєї точки зору, вага 1.35 кг, при обсязі 50 літрів, і при зовнішньому матеріалі Polyester 300D / Rip Stop, що робить його відмінним штурмовим рюкзаком.

На заняття і сходження я вантажив його залізом, бурами, кішками, а друзям роздавав речі легше і пооб'ємніше. Дірок або значних потертостей не з'явилося. За першим враженням мені здавалося, що лямки тонкі для такої ваги і будуть тиснути, але завдяки анатомічному крою лямок все було в порядку, особливо якщо застібати грудну стяжку. На гребені Гвалди я протусувався зі Speed Line-ом, не знімаючи його близько 4-х годин, без особливого дискомфорту. З застібнутою поясною стяжкою рюкзак досить високо сідає на спині, і не перекриває доступу до задніх накопичувачів на системі. Більш того, дно скроєно під кутом до верху. Так що лізти з рюкзаком зручно навіть першому. На поясній стяжці дві зручних об'ємних кишені, там у мене жили карти, телефон, рація. На поясній стяжці, по центру, прямо біля фастекса, дві пряжки регулювання. Підтягується і розпускається стяжка простими рухами і навіть однією рукою.

 Спина в рюкзаку Ред Поінт Speedline - відгук користувача

На передній частині рюкзака дві діагональні кишені, захищені герметичними блискавками YKK. Кишені дуже об'ємні. У них я носив ніж, рукавички та інші аксесуари, які не бояться бути розчавленими, так як саме на ці кишені я кладу рюкзак на привалах. У дощ я чохлів на рюкзак не одягав, в кишенях все залишалося сухим. Зовнішня навіска добре підходить і для льодорубів, і для трекінгових палиць, тому що вона регулюється у верхній частині еластичними шнурами. Підійшов з палицями, поліз з льодорубами. При цьому коли до рюкзака закріплені льодоруби, штички дивляться в різні боки V-образно, що мінімізує ризик напоротися на штичок при русі.

 На передній частині рюкзака Red Point два діагональних кишені

Спина. У мене був тільки один рюкзак, в якому спина не потіла взагалі. Але там, на спину була прикріплена якась дуга з проволоки, сітки і каркаса, сумарна вага якої не виправдовувала цю плюшку. З 10ти балів в Speed Line спина потіє на 5 при інтенсивній ході, та майже не потіє взагалі при лазанні. Каркас спини з однієї алюмінієвої пластини для подібного рюкзака, по-моєму, ідеальний варіант.

Red Point - На поясний стягуванні рюкзака два зручних об'ємних кишені

Недоліки. Я знайшов їх тільки 2. Перший, якщо рюкзак не набитий, то клапан, навіть коли він максимально затягнутий, звісає на передню частину рюкзака, і відкриває вхід в головний відсік. Виглядає не дуже, і якщо так потрапити під дощ, то вода буде в рюкзаку. Але у мене він як правило був набитий, так що цей нюанс не дуже заважав. Другий недолік  короткі бокові стяжки  при спробі прикрутити набік каремат, доводиться вжимати наповнення. Їх можна зробити трохи довше, бувають випадки, коли збоку треба прикрутити штатив, каремат, легкий намет.

Головний відділ рюкзака візуально оманливий :) При першому знайомстві здається: «Та ну, які нафіг, 50 літрів». Насправді я поміщав все необхідне і під клапан лягала каска або мотузка.

Тест штурмового рюкзака Redpoint і відгук від Влада Чумаченко

Що я забув.... Бічні кишені з сітки. Ідеально стає термос або пляшка з водою. Є вихід під питну систему, але я не користувався, так як одну вже проколов залізом на горі, а другу бережу для бігу. Тепер у мене міцна фляга :) кишеня на клапані величезна! І це відмінно, туди навіть дзеркальний фотоапарат нормально поміщається, або куртка від дощу. Такий бонус складно переоцінити, це ж у всіх так? Хочеться так багато важливих штук тримати під рукою :)

 міцний і надійний рюкзак Speed ​​Line Red Point випробуваний в Сванетії

Найголовніше! Це дуже міцний і надійний рюкзак. Я тестую різне спорядження. І деякі тести навіть постити не хочеться, тому що хорошого написати нічого :( і тестую я тому на повну. Так Ось, я не шкодував Speed Line 50. Він падав на землю, терся об скелі, ковзав по льодовику, нещадно вантажився залізом. І він не підвів мене! Це дуже надійна річ! Такі речі я люблю, тому що це покупки надовго! Я хочу собі рюкзак Speed Line 50! Я по-новому глянув на торгову марку Red Point, добре що у Нас в країні наші хлопці навчилися так робити."

За матеріалами: vlad-chu.livejournal.com

 

Від імени всієї команди Red Point висловлюємо величезну подяку Владу за його детальний відгук та неймовірно красиве поповнення нашого бренд-фотоархіву!!!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити