НОВИНА 17 ВЕРЕСНЯ 2020

Про справжній дім, вагою 3,7 кг

Кожного разу, коли ми бачимо відгуки мандрівників, то радіємо, як діти.  Друзі, завдяки вашим постам ми розуміємо, що рухаємося у правильному напрямку! Сьогодні читаємо відгук нашого друга Владислава Солодовника, який знайшов свій ідеальний будинок! І віднині це наш намет Steady 2 Fib.
 

Владислав користувався різними наметами, але жоден не виправдав його очікувань. Коли мандрівник вирішив купувати новий, він виділив такі важливі моменти:

• Хороша вентиляція. Щоб улітку можна було спокійно дихати в наметі, який стоїть на березі моря;
• Захист від дощу. Аби не прокинутися в озері;
• Захист від сильного вітру та висока якість матеріалів. Щоб дім залишився стояти навіть на сильному ісландському вітрі .

Нашим мандрівникам дуже важливо мати можливість комфортно відпочити після складної дороги й відчувати домашній затишок у наметі. 

Намет Steady 2 Fib протестовано часом і потужними навантаженнями. Розглянемо його переваги, які виділив Владислав.
 
Якісні матеріали 
Зовнішній шар дуже добре захищає від вітру та води. Технологія Rip-stop — це сітка товстих і тонких волокон, які щільно переплітаються між собою, утворюючи хороший захист. Такий матеріал — легкий та міцний. Це важлива перевага, коли кожен грам, який ви несете із собою, гостро відчутний для спини.
 
Вентиляція
Тепер можна не перейматися, що вранці ви прокинетеся від того, що в наметі немає свіжого повітря. Чотири маленьких віконця подбають про кисень. Проте, якщо ви опинилися в холодній Ісландії, віконця щільно зачиняються, і вам тепло, як у бабусі біля печі.
 
Наявність тамбура для взуття та рюкзака 
Залишаючи речі в тамбурі, ви отримуєте місце для чудової людини поруч.
 
Захист від води та надійність
Хто знає, куди нас може занести життя: у пустелю, на берег океану чи в гори. Проте, якщо мати із собою Steady 2 Fib, можна не хвилюватися, що тимчасовий дім знесе вітром або дощем. 
 
Ціна — якість
У випадку з наметом Steady 2 Fib це ідеальне співвідношення.
 
Дуже приємно читати такі відгуки від наших друзів. Це надихає нас робити ще більше важливих речей! Тож слідкуйте за новинами й подорожуйте. Не забувайте: іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома.
 
Джерело: пост 
 
НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити