НОВИНА 24 ВЕРЕСНЯ 2020

27 вересня -День Туриста

Друзі!
 
Зовсім скоро - 27 вересня, а це означає, що пора нагадати вам про важливе свято, котре ми дуже поважаємо. Щорічно в цю дату вже 37 років поспіль понад 150 країн відзначають Всесвітній день туризму! Це свято засновано Всесвітньою туристською організацією та об'єднує всіх мандрівників і професіоналів галузі.
 
 
З Редпоїнт по Україні
День туризму давно став національним святом також і в Україні. У цьому році він випадає на неділю, тому вихідні ми проведемо під нашою улюбленою егідою подорожей, цікавих поїздок та активного відпочинку!
 
Відверто кажучи, ми теж не в захваті від епідеміологічної ситуації у світі, закритих кордонів та скасованих рейсів. Але наш девіз цього сезону - «хто хоче, той шукає можливості!». Тим паче, в зв'язку зі святом, у нас є для вас декілька чудових новин.
 
В Україні День туризму планують відзначити досить масштабно, проте з дотриманням усіх правил безпеки. Згідно з анонсом Державного агенства розвитку туризму, в усіх великих містах країни відбудуться цікаві активності та заходи, а багато туристичних компаній оголосили знижки на тури.
 
Наприклад, у Києві, Чернівцях та Кропивницькому для любителів пізнавальних прогулянок презентують безкоштовні екскурсійні програми. А на Херсонщині вхід до неймовірно красивої Олешківської пустелі зроблять вільним. Шанувальники спортивного туризму матимуть змогу відвідати Маріуполь, де урочисто відкриють змагання з екстремальних видів спорту. А для тих, кого хвилюють проблеми та перспективи туристичної галузі в країні, заплановані тематичні семінари та круглі столи в Харкові, але теж, не без розваг.
Нові локації в Україні разом з Редпоїнт
 
Всеукраїнська програма проведення Дня туризму на цих вихідних досить таки насичена. Дізнавайтеся, шукайте та обирайте відпочинок до душі! Та не забудьте пов’язати хустинку чи одягти кофтинку синього кольору, адже саме синій - символічний знак цього дня.
 
З позитивом подорожувати по Україні
А ми раді привітати всіх причетних до цього класного свята, бажаємо наповнювати життя яскравими враженнями та новими відкриттями, незважаючи ні на що!
 
НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити