НОВИНА 11 ЖОВТНЯ 2020

Red Point, дівчата та внутрішній український туризм

Коли епідеміологічна ситуація у світі залишає бажати кращого, карантинні заходи посилюються, а перші заморозки вже ось-ось на порозі, потрібна термінова профілактика для підтримки бойового духу. Профілактика подорожами, надійним спорядженням Red Point та ще чимось особливим, зігріваючим та надихаючим. "І чим же?" - запитаєте ви. «Не «чим», а КИМ!» - підкажемо ми. Ну звичайно ж, нашими активними, кмітливими та невтомними дівчатами-мандрівницями!

Дівчата постійно відзначають нас на своїх фото, а ми вирішили, що саме зараз вдалий час поділитися деякими світлинами з вами. Та, заодно, підкинути парочку ідей для туристичних вилазок в Україні. Отже, порція цікавого, красивого та приємного для очей вже летить назустріч. Готові?

За південними враженнями

На півдні країни є одне особливе місце. За примхливість, величність і атмосферность його ще називають Долиною Диявола. Актовський каньйон на Миколаївщині - єдиний каньйон в Європі, який в граничної точності схожий зі знаменитим Гранд Каньоном в США і вважається його копією в мініатюрі. Словами не описати, в цьому лучае потрібно просто їхати і бачити все на власні очі.
 
 
Для тих, хто ностальгує за м'яким кліматом, нагадаємо про село Бакота поблизу Кам'янця-Подільського. Фантастичні види на безкрайній затоку Дністра - просто вибух емоцій. Завдяки особливій утихомиреній атмосфері сюди навіть стали організовувати своєрідні «релакс» і «йога» тури - що може бути краще проти осінньої хандри?

Карпати, гори, замки і любов

Бувалі мандрівники знають, що немає краще сезону для Карпат, ніж осінь. Ці пейзажі, це повітря, цей дух, ух! А найголовніше - кожен сезон тут можна знайти якийсь новий маршрут або об'єкт для відвідування.
 
Любителям більш гострих відчуттів нагадаємо про одну з найвищих точок Карпат - гора Піп Іван Чорногірський (2028м).
Чому саме вона? За красою пейзажів вершина не поступається жодному іншому двутисячнику Карпат, при цьому може похвалитися досить легкими туристичними маршрутами. А це значить, що до себе в компанію можна покликати будь-якого охочого з мінімальною підготовкою.
 
У той же час, при бажанні, нескінченно ускладнювати маршрут теж не важко - адже попереду каскад з шести знаменитих двутисячніков Чорногірського хребта, включаючи Говерлу і Бребенескул.
 
А спустившись вниз, ви опинитеся в іншому неймовірному місці - легендарному гірському селі Дземброня. Тут ви зможете спробувати унікальну місцеву кухню, своїми очима побачити разючу в своїй красі сім'ю Дзембронскіх водоспадів, а якщо пощастить - погуляти на дивовижною весіллі, так як тут, як ніде, збереглися самобутні вікові традиції.
 
У цю ж категорію, поряд з Поп Іваном, можна віднести мальовничий хребет Свидовець на Закарпатті - уздовж всього хребта проходять настільки широкі і рівні дороги, що можна з комфортом переміщатися на велосипедах і навіть влаштувати «похід» на своєму автомобілі.
 

Коростишівський кар'єр на Житомирщині

Ідеальний варіант вибратися на кілька днів з Києва з наметами - Коростишівський кар'єр на Житомирщині. Сосновий ліс, скелі і воістину мальовниче видовище - гранітний каньйон з абсолютно прозорою водою. А ще тут можна поскалолазіть, і досить таки непогано - недалеко від кар'єру добротно обладнані сучасні скеледроми, дуже популярні серед екстремалів.

Ну як, зуміли вас хоч трохи підбадьорити? Відправляйтеся в подорожі, не дивлячись ні на що, відзначайте RedPoint на фото і пам'ятайте - коли на плечах перевірене спорядження, кожна поїздка має шанс стати кращою в житті!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити