НОВИНА 27 ЛИПНЯ 2014

Випробування Приполярним Уралом

Група відважних гірських туристів з Харкова та Миколаєва йде в саме серце далекого, суворого і непередбачуваного Приполярного Уралу.

"... пройде він з середини липня до середини серпня, а саме 27 ходових днів + 6 днів дороги. Керівник групи – турист-альпініст Сергій Ропін з досвідом альпіністських сходжень 5а, 5б і 6а, а також участю в пішохідному поході на Камчатці 5-ї і 6-ї категорії складності (під керівництвом С.Моренко в 2013 році) поспіль без повернення в цивілізацію. Учасники команди з Харкова мають досвід сходження на Ельбрус та  походів різної категорії складності в таких районах, як Крим, Карпати, Кавказ, Алтай і Камчатка.

 тестування спорядження Red Point в Приполяр'я
г. Шабля

Особливістю майбутнього походу є те, що весь маршрут проходить без закидань, тобто протягом місяця не буде можливості поміняти або викласти спорядження. В цьому і полягає основна складність планування. Маршрут умовно, можна сказати, складається з двох дуже різних частин: гірської і тайгової. При проходженні гірської частини учасники будуть здійснювати альпіністські сходження 2-ї та 3-ї категорії складності на г.Народна, г. Шабля та г. Свердлова.

 спорядження Red Point в Приполяр'я
г. Свердлова

Також група планує здійснити не часто прохідний траверс Манарагі протягом одного дня (замість 2-3 задуманих).

 спорядження Red Point в Приполяр'я
г. Манарга

Група долатиме перевали різної складності і безліч бродів та боліт під кінець маршруту.

тестування спорядження Red Point в Приполяр'я
Приполярний Урал

У цьому нелегкому, але фантастично красивому гірському поході наші туристи будуть використовувати намет Red Point Steady 3 Ext і гірські трьохсезонні спальники Munro (на утеплювачі Thermolite Qualo). 

І ми підозрюємо, що це буде найцікавіший тест-звіт сезону! ;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити