НОВИНА 19 ЛИСТОПАДА 2013

Як вибрати правильний рюкзак в подарунок?

Здається, що шанувальникам активного відпочинку вибрати подарунок дуже легко – щось зі спорядження, що найчастіше використовується, точно візьмуть з собою у похід.

На цьому прості відповіді закінчуються та починаються складніші запитання. Хоча б тому, що варіантів спорядження існує безліч, а що з цього може бути потрібним або корисним вашому товаришу точно знає...лише він сам. І все ж, ми дамо декілька корисних порад і підкажемо, чому варто вибрати в подарунок саме рюкзак.

 як вибрати рюкзак в подарунок - поради Red Point

Чому рюкзак? Тому що без нього в дорозі ніяк. А в тому, що ваш подарунок обов'язково буде протестований в одному з найближчих пригод – можете навіть не сумніватися. Тому розпочнемо нашу розповідь:)

РЮКЗАК «НА КОЖЕНЬ ДЕНЬ»

Даруйте – не промахнетеся. Така річ потрібна кожному – навіть тим, хто не захоплюється активним відпочинком. Він зручний для щоденних поїздок по місту, прогулянок «вихідного дня» та довготривалих туристичних поїздок.

• Орієнтир: Рюкзак Red Point DAYPACK 25
• Об'єм: 25 літрів.
• Особливості: універсальний рюкзак, поєднує характеристики міської та спортивної моделі.
• Рекомендуємо: для повсякденного використання, прогулянок на природі, велотуризму.

Рюкзаки ред поінт на подарунок

Рюкзак має спинку з каркасом, сумісний з питною системою і ідеальний для використання в місті та в будь-яких поїздках. Модель оснащена безліччю зручних кишень, грудної стяжкою, яка є на всіх моделях з об'ємом від 25 кг. Крім того, наявні анатомічні лямки, що дуже навіть корисно.

СПОРТИВНИЙ РЮКЗАК ДЛЯ ЩОДЕННИХ ТРЕНУВАНЬ

Він особливо сподобається велосипедистам та легкоатлетам. Ваш друг готується пробігти марафон або захоплюється мультигонками? Подарований вами невеликий та якісний спортивний рюкзак допоможе йому досягти поставлених цілей – вже в 2014 році.

• Орієнтир: Red Point SPEEDLINE 30
• Об'єм: 30 літрів.
• Особливості: полегшений спортивний рюкзак.
• Рекомендуємо: для щоденних тренувань, велоспорту, сходжень, мультиспорту, одноденних походів.

speedline-30

Цей рюкзак ідеально підходить для використання в будь-який час року. Має знімний алюмінієвий каркас, який рівномірно розподіляє навантаження на спину, а також вентильовану спину та об'ємні плечові лямки. Завдяки грудній стяжці та  поясному ремню, що регулюється, рюкзак зручний для бігу. Природно, що рюкзак сумісний з питною системою. А ще тут є приємне доповнення для тих, хто тренується щодня – накидка від дощу, завдяки якій речі будуть сухими в будь-яку погоду.

СПОРТИВНИЙ РЮКЗАК ДЛЯ ТУРИЗМУ ТА ПОХОДІВ

Якщо ваш друг ходить у походи, в які бере з собою намет, вибирайте модель з об'ємом від 50 л. Крім намету в нього поміститься все необхідне для комфортного відпочинку далеко від цивілізації, протягом декількох днів.

• Орієнтир: Red Point SPEEDLINE 50
• Об'єм: 50 літрів.
• Особливості: універсальний спортивний рюкзак середнього розміру.
• Рекомендуємо: для туристичних походів, трекінгу, альпіністських сходжень.

 Рюкзаки ред поінт на подарунок

Від попередньої моделі відрізняється більшим обсягом, але має невелику вагу – всього 1,35 кг. Рюкзак зручно “сідає” на спину, відмінно регулюється на поясі. Має жорсткий каркас, петлі для спорядження та безліч кишень. Ергономіка моделі – просто чудова, тому після невеликої підгонки рюкзак сидить на спині «як влитий».

СПОРТИВНИЙ РЮКЗАК З ЖОРСТКИМ КАРКАСОМ ДЛЯ ГІРСЬКИХ ПОХОДІВ І АЛЬПІНІЗМУ

Це чудовий подарунок для друга, якому краще гір можуть бути лишень інші гори. Такий рюкзак обов'язково має жорсткий каркас, петлі для спорядження та великий обсяг. Скласти в нього та закріпити на ньому можна стільки речей, скільки можна носити досить комфортно

• Орієнтир: Red Point TERRAIN 75
• Об'єм: 75 літрів.
• Особливості: експедиційний рюкзак з жорстким алюмінієвим каркасом.
• Рекомендуємо: для гірських походів.

 Рюкзаки ред поінт на подарунок

Це найбільша модель рюкзака в асортименті Red Point. Як і моделі з меншим об'ємом, має вентильовану спину, петлі для спорядження, зручну грудну стяжку та регульований поясний ремінь. Особливість TERRAIN 75 – нижній вхід, який дозволяє без зусиль дістати все, що було вміщено першим. Рюкзак випробуваний в походах і отримав відмінні відгуки професіоналів.

Є ще один важливий аргумент на користь рюкзаків Red Point в якості подарунка: вони мають життєрадісні кольори. Подарунок просто не може бути похмурим на вигляд! Інакше це не подарунок, згодні? ;)

На тлі стандартизованих чорних та сірих рюкзаків яскрава зелена або синя модель буде завжди нагадувати вашому другу про те, що ви відмінно знаєтеся на спорядженні.

Вибирайте рюкзак Red Point і можете бути впевнені: ваш подарунок буде найбільш корисним та приємним сюрпризом!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити