НОВИНА 12 ТРАВНЯ 2013

Тетяна Масловська, учасниця шоу «Великі перегони»: «Я мрію про Бразилію чи Аргентину!»

Після виходу перших епізодів шоу «Великі перегони» Ви з подругою миттєво стали національними героїнями. Що говорили близькі, коли Ви готувалися до поїздки?

Два роки поспіль я проходила кастинги на шоу «Останній герой» іі двічі майже потрапляла в основний склад. Тому мої близькі знають, що така в мене натура – я весь час кудись лізу на сьомому десятку. Все тому, що душею я абсолютно не старію – «загальмувала» десь на 30-40 роках.

Великі перегони на 1+1

У молодості мене більше цікавили екстремальні, технічні види спорту. Я була професійною парашутисткою, воджу автомобіль і мотоцикл. Тому мій чоловік нічому не дивується. Тим не менше, коли я потрапила у десятку команд, особливого захвату не було.

Розкажіть, будь ласка, про кастинг. Той, кого вибрали з 10 тисяч, явно проявив себе як дуже сильна особистість. Як Вам з подругою вдалося стати учасницями проекту?

Всі кастинги я проходила за рахунок свого віку, тому що ніхто не вірив, що мені сьомий десяток. З Наталкою ми познайомилися на кастингу шоу «Останній герой». У тому проекті ми потрапили в 20-ку кращих, але не брали участь у зйомках, далі пройшли лише 16 осіб.

До того часу кастинг на «Великі перегони» пройшов і, як я зрозуміла, їм не вистачало учасників вікової групи 50-60 років. Коли нам з Наталкою запропонували взяти участь у кастингу, вже було відібрано 24 пари. Нас включили у відбірковий квест під Києвом 25 парою, але сказали, що ніяких шансів не дають.

Тим не менше, американський консультант, який підказував, яка пара буде найцікавішою в подальшому, відібрав нас в першу чергу. Він здивувався, що ми такі молоді і при цьому вже бабусі. Він сказав: «Мені подобається ця пара. Берете її і не пошкодуєте!»

Таня Масловська на шоу Великі перегони

На деякі з Ваших випробувань важко дивитися без сліз. Багато глядачі були вражені Вашим завзяттям в пустелі. Що у важкі хвилини мотивувало Вас не здаватися, заради чого Ви йшли далі?

Так, пустеля була для мене кошмаром. Що мотивувало? Сам факт, що я не сама виступаю в цьому проекті, а зі своєю подругою. Звичайно, спочатку в Сахарі я почала здаватися, тому що було важко. Я 35 років за кермом, проходила екстремальне водіння взимку на льоду, але піски – це зовсім інше.

Бачили дощ з піску? Це ми копаємо, копаємо, а потім тисну на педаль газу, і машина заривається ще глибше. Ми їхали за позначками, але було дуже страшно. Особливо, коли схоплюєшся на бархан і не бачиш, що внизу. А там – 5-6 метрів машина просто летить в м'який пісок.

Мені заплакати дуже важко, але тут така істерика була, я сама собі не вірила... В роті все пересохло, я взагалі не могла говорити, це було дуже страшно для мене і важко. Дійсно, як написали в завданні, це було «пекло».

Цей етап ми проходили близько трьох годин і два рази відмовлялися, але араб, який на джипі віз оператора і редактора, умовив нас. Він сказав мені: «Таня, ти зможеш. Ти зможеш!» Після його слів я сіла за кермо і змогла!

Рюкзаки Red Point

Так сталося, що в подорож Ви з подругою взяли рюкзаки Red Point. За якими критеріями обирали спорядження і як рюкзаки показали себе в екстремальних випробуваннях?

Рюкзаки були дуже зручними, на 50 л. Вибирала їх Наталя. До шоу я з рюкзаками не подорожувала, лише з валізами. Спершу рюкзак здавався мені великим, але коли почали складати речі, я сказала Наталі «дякую», тому що в рюкзак на 40 або 45 л ми б нічого не умістили.

Розкажіть, що ж було у Вашому рюкзаку під час проекту? Все вдалося укласти?

З Києва ми виїжджали у куртках, тому що коли стартували, було дуже холодно. Отож, в рюкзаках були куртки, теплі шкарпетки, шапки, светр іта літній одяг. Також в рюкзаку були кросівки.

Багато запитують, чому в шоу ми весь час в одному одязі. Все дуже просто. Ми жили лишень в п'ятизіркових готелях. Коли ми відпочивали після змагань, нам давали кульки, в які ми складали весь одяг і потім забирали його – чистим та випрасуваним. В цьому контексті сервіс був на вищому рівні, тому речей було небагато. Але все одно рюкзаки були дуже повні.

Яке спорядження зараз, після шоу, Ви б рекомендували тим, хто збирається в тривалу подорож?

Щодо спорядження – все залежить від самого походу, від того, куди Ви вирушаєте. Але я б радила все брати по мінімуму, тому що потім Ви все це будете носити за плечима. Я вперше подорожувала з рюкзаком і, тим не менше, мені дуже сподобалося – навіть більше ніж з валізою. А моя донька,  як тільки побачила рюкзак, сказала, що після шоу його у мене забере. І вже забрала!;)

Чим стало для Вас шоу «Великі перегони»? Випробуванням чи пригодою?

Було важко, але більше не фізично, а психологічно, тому що як тільки дають старт, нервова система моментально напружується. Все, що бачиш перед собою – це фініш і кожне змагання намагаєшся пройти якомога швидше.

Більшість завдань були легкими, але виконувати їх доводилося в метушні. Треба було швидко знайти голку, швидко бігти до наступного етапу, швидко випрати.... Все швидко, швидко і це постійна напруга відображалася на нервовій системі.

Взагалі, шоу «Великі перегони» – це випробування не для слабкодухих. Але коли приходиш на фініш не останнім, сприйняття проекту змінюється. Адже ми такі ми молодці, ще одну країну пройшли!

Чи Ви бували за кордоном раніше? Чи є у Вас досвід екстремального туризму?

З усіх країн, де ми побували під час проекту, я не була лише в одній. Подорожі – це одне з моїх захоплень. Я багато разів бувала за кордоном. Наприклад, була у йога-турі у Непалі в Гімалаях, була в Індії, Тибеті. Зі своїми друзями побувала в багатьох містах Канади. Шрі-Ланку я проїхала з півночі на південь і з заходу на схід – і все, що можна було подивитися, я бачила. Але кожна пригода впирається в фінансову сторону і зараз мені доведеться трохи «пригальмувати». Хоча зупинятися взагалі я не планую.

Якщо б у Вас було достатньо коштів, в яку країну Ви б вирушили зараз?

Я мрію про Бразилію чи Аргентину – це одні з найекзотичніших країн. У Бразилії є мис Кабу-Бранку, дуже цікавий, він багато в чому схожий на мис Доброї Надії в ПАР. Не знаю, чи вдасться, але дуже хочеться в ті краї!

Давайте допоможемо Тетяні Масловській втілити її мрію в реальність! Незабаром на сторінках проекту «Великі перегони» в соціальних мережах з'явиться фото Тані з сертифікатом в руках. Це її шанс відвідати 28 країн світу за 8 місяців. Побачите – обов'язково лайкніть! Якщо Таня набере найбільшу кількість голосів, вона зможе побувати на мисі Кабу-Бранку та інших цікавих місцях. Про що обов'язково розповість нам!

Ми дякуємо Тетяні  за цікаву бесіду і від усієї команди Red Point щиро бажаємо їй яскравих позитивних емоцій та здійснення всього задуманого!

А між тим, на телеекрані команда Наташі і Тані продовжує підкорювати світ у шоу «Великі перегони»! Слідкуйте за їх пригодами щосуботи о 20.00. Учасниці сказали нам по секрету, що далі буде ще цікавіше!;)

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити