НОВИНА 28 ЛИПНЯ 2016

Огляд рюкзака RedPoint Speedline 50

Не всі рюкзаки однаково корисні та зручні. Тим цінніші тестування спорядження досвідченими туристами, думці яких можна довіритися.

Плюси та мінуси, рекомендації та побажання туриста зі стажем Романа Неділько – все це можна прочитати в нашому новому огляді рюкзака Speedline 50.

Більш того, Роман користується виробами Red Point з 2013 року, тому кому, як не йому, знати всі тонкощі нашого спорядження;)

"Кожна подорож починається завжди з одного – збір рюкзака. Саме від цієї частини буде залежати, наскільки комфортною буде мандрівка. Тому, не варто нехтувати ретельним вибором рюкзака, думаючи, що всі вони однакові. Не всі, і не однакові. Сьогодні я розповім про своє знайомство з рюкзаком Speedline 50 від української компанії RedPoint.

Роман Неділько тестує  рюкзак Red Point Speedline 50

З RedPoint я знайомий давно. З 2013 року їх спорядження завжди зі мною, в будь-яких умовах і ніколи у мене не виникало думок, щоб замінити на щось інше. Тоді була зацікавленість, адже нова торгова марка привнесла свіжий погляд на звичне туристичне спорядження. Після зацікавленості виникло відчуття комфорту, а потім і зовсім звичка до чогось хорошого. Сподіваюся, що так буде надалі.

Рюкзак Speedline 50 потрапив до мене взимку цього ж року, акурат перед Різдвяним походом Карпатами. Пам'ятаю, як вся група здивовано сказала побачивши мене на вокзалі Івано Франківська: ти серйозно з цією малявкою йтимеш у зимовий похід?! Ну, звичайно, серйозно! Чому ні?

На фото з цього походу (Юрія Вовченка) можна помітити, що він найменший серед усіх. Збентежив їх, звичайно ж, об’єм рюкзака, який становить 50 літрів. Комусь це може здатися суттєвим мінусом як для похідного рюкзака, але це не так. Насправді його об’єм – це його найголовніший плюс. Конструкція рюкзака має дещо незвичну форму – плавний, акуратний, місцями незграбний тубус. Ця форма дозволяє компактно скласти спальний мішок, надувний килимок, набір посуду, пальник із газовим балоном, змінний одяг, запас провіанту та воду. Все це вміщується без зайвих зусиль.

Рюкзак добре лягає на спину, не створюючи дискомфорту та не обмежуючи рухів. Ще зазначу, що у мене ніколи не виникало відчуття зміщення центру ваги, як було з іншими рюкзаками. 

Рюкзак має досить великий верхній клапан для речей першої необхідності. Взимку у мене там були запасні рукавички, шкарпетки та запасна штормова куртка. Влітку там, в основному, розташована вся електроніка та інші дрібниці.

Рюкзак дуже легкий, всього 1.35 кг та висотою 65 см. До речі, це особливість усього спорядження компанії RedPoint, за що можна тільки похвалити. Вони зі самого початку свого стрімкого виходу на ринок дуже уважно прислухалися до думки людей зі сторони. Це важливо! Це дозволяє їм покращувати свою продукцію з року в рік, роблячи її ще краще. Якщо хто думає зараз, що вони виправляють свої недоліки за рахунок клієнта, то він добряче помиляється. Служба роботи зворотнього зв'язку завжди вислухає та допоможе. Це теж вагомий плюс, адже в разі чого, можна звертатися не до магазину, де розведуть руками, а безпосередньо до виробника.

 

Рюкзак для туризма Red Point

Рюкзак має дуже приємний яскраво-зелений колір, який дозволяє помітити вас, якщо раптом заблукаєте. Та й вцілому, гамма кольорів підібрана грамотно, приємна та не викликає роздратування. Матеріал – поліестер 300D.

Також є сумісність із питною системою. На перший, загальний погляд, усе відмінно. 

Читаючи цей огляд, мимоволі складається враження, що рюкзак просто ідеальний. Проте є у нього і недоліки. В першу чергу, це білі лямки. Вони дуже швидко брудняться. Також, не надто мені сподобалась конструкція закривання на одній лямці, нехай вона і широка. Якщо рюкзак не набитий повністю, вона не дозволяє рівномірно стягнути рюкзак та зменшити його об’єм. Це відчувається у випадку, якщо в ньому використовується половина об’єму. У разі повного використання місця, клапан лягає ідеально, не створюючи дефектних стирчать в сторони.

Red Point

Найголовнішим плюсом даного рюкзака я вважаю ергономіку, вагу та якість виконання. В цьому сенсі тут все на висоті. За три роки експлуатації у різних умовах все залишилось в тому самому вигляді, в якому вперше потрапило до мене в руки. Це приємно.

RedPoint Speedline 50, повністю відповідає моїм потребам, тож у мене ніколи не виникало й думки заміни на щось інше."

Ми дуууже вдячні Роману за такий детальний огляд рюкзака! У Вас є питання або побажання? Пишіть нам, надсилайте свої огляди та приєднуйтесь до команди Red Point. ;)

Джерело: photoromio.wordpress.com

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити