НОВИНА 18 ВЕРЕСНЯ 2012

СКАРБНИЧКА ВІДГУКІВ: огляд намету Red Point ILLUSION 2

Дорогі однодумці!

Цією публікацією ми відкриваємо нашу скарбничку відгуків користувачів спорядження Red Point  тому що нам є чим поділитися!

З моменту створення марки, ми дбали про людей, що йдуть в походи за враженнями, радилися з експертами щодо того, якими повинні бути намети, спальники, рюкзаки, і раділи, коли чули слова подяки. Але зовсім неймовірне почуття у нас викликав детальний огляд намету, надісланий нам покупцем – з детальними характеристиками та цінним практичним досвідом користувача. Неймовірно приємно було усвідомити: ми досягли того, заради чого все починали, адже нашим користувачам дійсно подобається те, що ми робимо!

 Відгук користувача Red Point. Андрій Єрко

Від імені всієї команди Red Point ми говоримо Андрію ДЯКУЄМО та бажаємо досягти всіх цілей, які він перед собою ставить. Від себе додамо, що читати ваші відгуки в ранковій пошті дуже приємно ;)

Запрошуємо всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, поділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями – щоб зробити спорядження Red Point ще кращим. Ми будемо вдячні за ваші відгуки та коментарі, а всі активні користувачі отримають приємні сюрпризи від Red Point.

А зараз – слово Андрію Єрко, чий відгук подається в авторській редакції та мовою оригіналу.

Огляд намету RED POINT ILLUSION 2 (Фотографія зроблена в серпні на озері Пересіка Волинської області).

Огляд намету RED POINT ILLUSION 2

Намет ILLUSION 2 від RED POINT позиціонується, як двотамбуровий намет для базових та висотних таборів з чотири дуговою конструкцією та сніговою «спідницею».

Заявлені характеристики намету від виробника: тканина тенту – Polyester Rip Stop 210T, PU Coating 5000 mm H₂O, тканина внутрішнього намету – Nylon Rip Stop 68D 210T, тканина підлоги – Polyester Oxford 150D, PU Coating 10 000 mm H₂O, матеріал дуг – ALU 7001 T6 Ø 8,5mm, вага – 4,25 кг.

За вище переліченими характеристиками намет сміливо можна віднести до екстремальної серії.

Отож, почнемо опис намету по порядку. Комплект поставки намету: тент намету – 1 шт., внутрішній намет – 1 шт., чохол намету – 1 шт., чохол на кілочки – 1 шт., чохол на дуги 1 – шт., дуги – 4 шт., кілочки – 18 шт., насадка на дугу при поломці – 1 шт., стяжка для пакування намету – 1 шт.

Намет Red Point Illusion 2

Тент виконаний з матеріалу Polyester Rip Stop 210T, показник водопроникності заявлений 5000 mm H₂O. На вигляд матеріал виглядає міцним всі шви проклеєні, крім швів де до тенту пришита «снігова спідниця». Колір намету життєрадісний в двох відтінках. Відтяжки дуже грамотно продумані, по три відтяжки з обох сторін, які кріпляться в 8 точках до тенту. «Снігова спідниця» для кращої вентиляції ховається. На тенті присутні світло відбивні елементи.

Огляд намети Ред Поінт Illusion 2. Відкликання

Внутрішній намет верх Nylon Rip Stop 68D 210T, підлога Polyester Oxford 150D показник водопроникності 10 000 mm H₂O. Дно намету доволі міцне та виглядає надійним, шви добре проклеєні. Входи в намет про дубльовані сіткою. Замки YKK добре ковзають не «закусують» тканину, на дверях замки виконані в двох кольорах для зручності. В верхній частині намету є вентиляційні вікна з сітки, які закриваються поверх тканиною. В середині з обох сторін присутні великі сітчасті кармани, також є кармани куди можна сховати відкриті двері, зверху палатки кріпиться поличка для дрібниць та кільце.

 Відгук користувача намети Ред Поінт

Дуги алюміній 7001 T6 з діаметром 8,5mm., дві червоні довгі та дві коротші золотистого кольору. Кілочки алюміній.

Чохол намету дуже порадував, закривається за допомогою скрутки та пластмасового замка, має дві стяжки, намет легко пакується завдяки конструкції чохла та стяжці для пакування намету. На чохлі пришита інструкція по постановці намету. Чохол можна використовувати замість герметичного мішка.

Постановка намету не забирає багато часу одна людина без проблем може встановити його. Дуги легко заходять в сітчасті кармани, які промарковані кольором таким самим як дуги, завдяки цьому не виникає питань куди ставити відповідну дугу. Сітчасті кармани забезпечують більшу стабільність та сприяють кращій циркуляції повітря між зовнішньою та внутрішньою тканиною намету. Дуги перехрещуються в п’яти місцях даючи тим самим стабільну конструкцію намету. Намет до землі кріпиться в 8 точках.

Огляд спорядження Red Point

Намет всередині просторий може вмістити трьох людей. В одному тамбурі можливо поставити два на пів порожні рюкзаки.

Рекомендуем палатку Red Point

Вхід в намет зроблений таким чином, що при відкритих дверях сніг чи дощ не попадає в намет. Вентиляція доволі не погана, але можливо, хотілося більшого розміром вентиляційного вікна з зовні намету. Як для намету на три особи зі сніговою спідницею то вага в 4,25 кг., не є критичною тим паче ціна на ILLUSION 2 цілком доступна. Ціна також є однією з перваг цього намету (за таку ціну не купиш намет на чотири сезони з чотирма дугами та сніговою.


Ще раз дякуємо Андрію та запрошуємо всіх, хто вже випробував на практиці спорядження Red Point, ділитися своїми враженнями, оглядами, побажаннями!

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити