НОВИНА 29 ЛИПНЯ 2014

Вільний політ з Red Point

Яскравих емоцій багато не буває!

Команда Red Point знає толк в активному відпочинку, саме тому ми з радістю продовжуємо співпрацю з командою RSG-team (Ready Set Go) – командою спортсменів-екстремалів з України, Білорусії та Росії. Ці хлопці пропонують всім нам "політати";) на літаку і паратрайку. Коротше кажучи, вони знають, як підвищити рівень адреналіну в крові. Якщо активний відпочинок для вас – не порожня фраза, запрошуємо скласти нам компанію і ульотно (в буквальному сенсі цього слова) провести вихідні!

 екстремальне спорядження українського виробника Red Point

Сміливці з RSG-team організовують польоти на паратрайках і літаках для всіх, хто хоче відірватися від земних проблем і відчути справжню свободу. Кілька хвилин вільного польоту – це ціла буря емоцій і драйву. Так що скорегуйте свої плани на найближчі вихідні! Ви точно не можете це пропустити! Ви не лише дізнаєтеся ще один спосіб, як цікаво провести вільний час, але і зможете отримати подарунок. У кожен з уїкендів (2-3, 9-10, 16-17 серпня) буде розіграний один сюрприз. Приємний бонус у вигляді міських рюкзаків CityPack 20 та Сrossroad 20, а також спального мішка Roomy стане відмінним доповненням до насиченого вихідного дня!

 трисезонні намети Red Point

Оскільки таке проведення часу вимагає підвищеної безпеки, хлопці використовують тільки першокласне обладнання.  Зараз вони вирішили на практиці перевірити й спорядження Red Point. Про результати тестів спортсмени обов'язково розкажуть. Слідкуйте за нашими новинами і дізнаєтеся від незалежних експертів, на що здатна продукція Red Point!

Ну а ми будемо уважно прислухатися до думки хлопців і намагатися втілювати такі ж сміливі і яскраві рішення в своєму асортименті, щоб активний відпочинок зі спорядженням Red Point був ще комфортнішим;)

 Red Point зимові спальники base jamping і red point тестують спорядження в ексремальних умовах

P. S. Аеродром знаходиться в селі Гоголів, Броварський район, 50 км від Києва, траса на Прилуки.
Попередній запис на польоти за тел. 0939359184, 0509383631.
Польоти на паратрайку та літаку проводяться з 5:00 до 10:00 і 19:00 до 22:00, за наявності льотної погоди.

Red Point рюкзак

Навіть якщо ви не зможете в ці вихідні приєднатися до нас, не турбуйтеся. По-перше – ми поділимося звітом, і по-друге – ми будемо чекати Вас і в наступні вихідні на тому ж місці. Не пропустіть!

RSG-team:
www.facebook.com
vk.com

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити