НОВИНА 29 СIЧНЯ 2014

Володимир Хітрик провів серію тестів нових наметів Red Point з колекції 2014 року

Не чекаючи надходження у продаж першої партії нових наметів з колекції Red Point 2014 ми вже готові поділитися першими думками наших експертів.

Тестування наметів з нової колекції Ред Поінт 2014 від Хитрикова Володимира

Нові моделі наметів Red Point Steady 2 EXT і Steady 3 EXT вже пройшли один з перших тестів: група дніпропетровських альпіністів, під керівництвом почесного головного експерта тестового клубу Red Point Володимира Хитрикова, у суворих зимових умовах Чорногірського Хребта в Карпатах, провела серію тестових випробувань цих двох моделей.

Огляд наметів Steady 2 EXT і Steady 3 EXT Red Point дніпропетровськими альпіністами

Через щільний графік підготовки до сходжень зими–весни 2014 року Володимир Андрійович просто фізично не зміг передати нам докладний опис своїх вражень від новинок. Але кількома словами він все ж поділився: найголовніший плюс нових моделей (порівняно з аналогами) на який вказали тестери, це довгий тент, який практично дістає до землі, тобто це мінімум «продування», «видування» і «задування». Саме тому протестовані намети (не дивлячись на відсутність «спідниць») цілком можуть бути рекомендовані для зимових походів і сходжень – тобто розглядатися як ті, що використовуються усі чотири сезони.

 Нові намети Red Point отримали хороші відгуки Хитрикова після першого тестування в Карпатах

Більш докладний звіт щодо тестування і думку Володимира Андрійовича Хитрикова обов'язково буде розміщено на нашому сайті трохи пізніше.

Від усієї команди Red Point ми дякуємо нашим друзям за співпрацю і результати перших тестів. Бажаємо успішного та захоплюючого сезону і з нетерпінням чекаємо нових звітів та чудових вражень;)

Повний звіт готовий!

Більш докладний звіт Володимира Андрійовича можна прочитати в розділі "Експерти"

 українські намети Red Point проходять найсуворіше тестування в горах

НАСТУПНА УСІ НОВИНИ ПОПЕРЕДНЯ
Залишайся в курсі новин

Підписуйся та дізнавайся першим про новинки та думки експертів

Ви успішно підписались на розсилку.

Закрити